Lieve schat,
Ik denk aan jou
Jij was de eerste waarvan ik zei
‘Hij is de enige waarvan ik hou’
Wat begon als een spel
Veranderde in iets bijzonder
dat was een wonder
Het gevoel tussen jou en mij
Aan het kampvuur, in jouw armen
Maakte mij ongelooflijk blij
Je zachte lippen op de mijne
Je lieve woorden
Ik hoop dat het voor eeuwig kan zijn
Die nacht bij elkaar: te mooi om waar te zijn
Maar we wisten allebei ‘het is goed’
het voelden zo fijn
Na die schitterende uren bij jou
Kwam het vertrek dichterbij
Die gedachte maakte me helemaal lauw
Ik zag je niet zo vaak
De afstand was te groot
Maar ik heb er weken van afgezien
Ik vergat je nooit
Nooit
Nooit
Nu zijn wel al een hele tijd samen
met ups en downs
en hoeven ons voor elkaar niet de schamen
Het gaat niet altijd goed
ik bewonder jou
om alles wat je doet
hier ben ik niet gelukkig
dat weet jij als geen ander
daarom ben ik ook wel eens nukkig
Ik verlang weer naar die tijd
toen ik jou leerden kennen
want dat was echt een feit
voor mij ben jij nog steeds de ware
je zit in me hart en in mijn hoofd
al ben je me soms een rare.
Wil heel graag een goed leven met jou
zonder al dat gestress
omdat ik onwijs veel van jou hou
heel veel liefs
XXXX
Nicebutterfly81