..een reflectie van mezelf,
al groeiend door de tijd,
zoekend naar een antwoord,
bedrevig in de strijd.
De rimpels worden helder,
littekens blijven bestaan.
De jaren die me vertelden,
het is zo snel voorbij gegaan.
Maar mijn beeld voelt anders,
ik ken de persoon daar niet.
In mijn hoofd ben ik niet verandert,
is niet hoe ik mezelf daar zie.
Maar geen leugens, ik ben zeker,
deze reflectie is de waarheid,
Met hem zal ik nooit breken..
De persoon waar ik nu naar kijk