Jij zegt dat het een levenstijl zal zijn.
Je raakt verstrikt.
Waardoor je je leven wegslikt
En verdrinkt in innerlijke pijn
Het begint heel langzaal
Je verminderd het eten
Je zal alles over Kcal beginnen weten
Tot het moment dat ik me voor alles schaam
In de spiegel zie je een meisje vol vet
Die op elke Kcal en beweging telt
Een meisje die moeilijk de waarheid ziet
En vol zelfhaat en verdriet zit
Je beland in een kliniek of istelling
Boos ben ik nu,op jou
Ik snap niet waarom ik m'n leven zo heb kunnen verzieken
Toch ben ik bang voor de lange weg
Maar ik weet dat ik niet alleen ben
En alle mensen die ik ken
Me helpen totdat ik zeg:
IK BEN ER KLAAR MEE !
met dit gedicht neem ik afscheid van mijn ES(eetstoornis(Pro-Ana))