Vandaag de 21ste februari.
Een dag die ik nooit zal vergeten.
Ook al zijn wij uit elkaars voetsporen getreden
Het is nu alweer een jaar geleden
Dat we samen bijna uit het leven zijn gereden.
Pijn,chaos en moe gestreden.
Woorden worden gelezen
Zonder de emotie die eraan hangt.
Reactie als vuur
Maar zonder Verstand.
Merendeels vanuit mijn kant.
Ik steek een kaarsje vandaag aan.
Voor mij maar ook voor jou!
Omdat ook ik zelf wel weet
dat ik toch van je hou.
Ook ik heb van die momenten,van tijd tot tijd
Dan moet ook IK mijn tranen kwijt.
Ik weet ook niet hoe ik verder moet varen
Maar wel dat ik iets van jou in me hartje zal bewaren.
Dat plekje koester ook ik goed
En ik weet dat jij dat ook doet
En ook al is het nu zo duisternis
weet dan bij mij in me hart zit ook een gemis!
Als lijkt het nu saai en grijs.
Wees jezelf en blijf bijzonder
Uiteindelijk zingen we allemaal ons eigen wijs.
Prijs je zelf want voor mij was je een wonder!
(K)