ik heb het altijd in me gehad
beetje verdrongen de laatste jaren
was geen tijd voor,dacht er niet aan
nu is het er weer,en leef me uit
ik schilder,schrijf,teken
dat wat ik niet had kunnen dromen
er komt veel uit,mooie dingen
mijn dingen,mijn kleuren,
het is mij ...