"Liever nog gaat ze fietsen"
Dat hij er geen moeite mee heeft
of juist wel, zichzelf liever zou vergeten.
Het weten, het lopen, de lege bedoeling.
Als onzichtbaar bloed.
Beroofd van beloften.
Ontmoet zij hem in galajurk.
De vreemdeling zonder afspraak.
Als een boomrang kwam de aandacht terug.
Je wist niet wat je moest zeggen.
Ik denk aan treinen naar Nieuw-Zeeland.