Zoveel tranen rolden over mijn wangen
Duizenden tranen opgevangen door mijn kussen
Zovele nachten mezelf in slaap geweend
Alleen met zoveel tranen
tranen zwakte
Zwak en alleen
bang om te praten
Ik moet het alleen kunnen
Ik weet wel dat dat niet lukt
Het moet gewoon
Alleen met verdriet
en dat allemaal door
die ene
die ene jongen
die ene jongen die ik graag zie
die ene jongen die ik graag zie, maar hij mij niet
die ene
die ene jongen
die ene jongen die nooit van mij was
die ene jongen die nooit van mij was, maar ik hoopte er op
die ene
die ene jongen
die ene jongen die ik niet eens zo lang ken
die ene jongen die ik niet eens zo lang ken, maar net lang genoeg om hem doodgraag te zien, te kort om het zelf niet belachelijk te vinden
maar mijn gevoelens zijn echt ik heb nog nooit zo'n echte verliefdheid gevoeld, tot dat ik jou leerde kennen
het was maar één week, één week wat enorm belachelijk is om verliefd te worden, maar wat doe je
als het echt is
als je gevoelens niet te ontkennen vallen
als je gevoelens vergeten niet lukt ook al probeer je het al meer dan één jaar
die ene fantastische week heeft mij gebroken gemaakt hoe ik nu ben
Niet meer mezelf.