"Een zaterdagmiddag in Venlo"
Smerig autobiografisch, niets te bewijzen.
Inhoudsloos, onzin, ballen in plastic.
Stroopt hij zijn mouwen op.
Geeft de kat te eten.
Hij is graag alleen, zonder mening.
Vandaag staat zijn vrouw op doel.
Ze kan niet keepen, wel praten.
Zijn staart streelt haar enkels.
In de achtertuin komt de buurman binnen.