vele gedachtens razen door mijn hoofd.
het lichtje was echt gedoofd...
toch ergens heel in de verte,
zie ik een klein lichtje schitteren....
denk dat je na zoveel jaren,
van samen zijn.
je altijd ergens een beetje hoop bewaard.
houden van gaat niet ineens, zomaar voorbij.
zeg wel eens zit op een wipwap van emoties,
dan wel een kleine.
want daar kan je sneller op heen en weer wippen..
als ik terug denk aan de goede herrineringen.
kan ik mijn tranen haast niet meer bedwingen.
maar weet je het zijn niet alleen goede dingen,
die ik me herriner.
een golf van twijfel giert door mijn hele lichaam!
ik hield van je ik houd van je...
soms moet je keuzes maken met je verstand...
realistisch blijven.
de waarheid is hart!
maar het is wel de waarheid...