Op de eerste dag
Had ik geen beklag
’s ochtends stralend wakker komen
Door jouw rol in mijn dromen
’s avonds zalig slapen
Maar eerst een nachtkusje en dan gapen
Elke dag je lippen voelen
Dat behoort tot m’n dagdoelen
Vrij zijn met jou erbij
Ja, er is een jaar erbij