Handen thuis
Raak mij niet aan
Blijf op een afstand staan
Zodat je me niet aanraken kan
Want wat ben jij van plan?
Weer over mijn grens gaan
En me weer niet goed verstaan
Ik kan er gewoon niet meer tegen
Als dit weer gebeurt, kan men me net zo goed opvegen
Handen houdt je maar thuis
Want door jou voel ik me de grijze muis
Ik durf niemand meer te vertrouwen
of van iemand te houden
Alleen omdat jij mij dit hebt aangedaan
En jij me expres niet had verstaan
Ik kan hierdoor niet eens meer van mezelf houden
Want ik voel me in de maling genomen
Ik heb alleen nog maar nachtmerries, ik kan nergens meer over dromen
Dus raak me niet aan
Je hebt me al een keer niet verstaan
Dus laat me met rust
Want ja jij hebt mijn leven verprutst
© Michèlle