het leven gaat niet om falen,
maar om vallen en weer opstaan.
het draait niet om altijd alles goed te moeten doen,
maar juist om er kei voor te vechten en er voor te gaan.
ben blij met wat je kan,
en niet met wat een ander wil.
blijf lachen
en sta bij de leuke momenten stil.
kijk rustig vooruit ,
naar alles wat er komen gaat.
blijf lachen om je fouten
anders zorgen ze dat je neerslaat.
blijf lachen en geniet.
want die lach is wat iedereen ziet.
geniet van het leven,
van alles wat je kunt.
dan zien wij een super meid
die met haar muziek ieder een plezier gunt.