Het is
Alsof de wereld aan je voeten ligt
En je de wegen zelf hebt aangelegd.
Alsof de lucht door jouw vingerknip
Volledig op zal klaren.
Alsof de adem die je in wolkjes uitblaast
Mij zal zoenen en daar zachtjes
zal sterven.
Het is
Alsof jij en ik goden zijn, in elkaar
Verstrengeld, als lucht en aarde,
Als water en vuur.