iemand,
Waar je om geeft,
op veel Manieren,
voor een lange Tijd,
iemand,
Die je dag goed maakt,
zelfs als je het niet ziet zitten,
hij is Er altijd voor je,
wij,
zijn samen niet te breken,
door de Tijd,
werd de band sterker,
Wij,
zo close,
kennen elkaar goed,
weten elkaar te vinden,
momenten,
Die je deelt,
Waar we om lachen,
Waar we om balen,
momenten,
Die we niet vergeten,
samen mee gemaakt,
blijft voor altijd,
vriendschap,
is iets groots,
niemand Kan Er Zonder,
heb je nodig,
vriendschap,
is waardevol,
elk moment met hem,
koester ik.