geen Tijd,
is lang genoeg,
met jou,
is wat is wil,
geen Tijd,
Zonder jou,
in mijn gedacht ben Jij,
altijd,
mijn gedachten,
dwalen af,
als ik aan je denk,
krijg een glimlach,
mijn gedachten,
zitten vol,
met Slechte dingen,
maar ook met jou,
een glimlach,
als ik je zie,
als ik aan je denk,
als we praten,
een glimlach,
breng je elke keer terug,
op jouwn manier,
ben ik blij mee,
wij,
zijn niet te breken,
door niemand,
door niets,
Wij,
houden van elkaar,
op een andere manier,
voor altijd.