Uit het leven gegrepen,
fris, jong en mooi.
Terug op de bodem gesmeten,
nu één grote zooi.
Mooier verwoorden kan ik niet,
het is zoals het is.
Leven met jou was prachtig,
maar nu het laatste wat ik mis.
Verdriet stroomt langs mijn wangen,
maar jij zal het nooit zien.
Eindelijk weet ik nu,
dat ik zoveel beter verdien.