Hoever denk je te kunnen gaan?
Hoe mis je nooit een klap?
Hoeveel nachten zal ik nog moeten lijden,
voor je beseft dat dit niet jouw,
maar mijn einde wordt.
Je merkt zelfs niet dat je elke keer weer,
mijn aders open snijdt
en mijn hart doorboordt.
Maar het geeft niet,
wat op de vloer ligt kan niet meer vallen,
wat al gebroken is kan niet meer breken.