Ik dacht dat iedere vogel
zou broeden op zijn ei.
Ik dacht dat iedere bloem
zou hopen op een bij.
Ik dacht dat iedere moeder
zou houden van haar kind.
Ik hoopte zo veel, ik dacht zo weinig.
Niet dat het je kan schelen, wat ik vind.
Nu kan ik alleen maar hopen,
dat niet alle dromen bedrog zijn,
dat niet alles fout was.
Maar ik dacht...