Het was vannacht de wind,
die fluisterde
Ga maar lekker slapen
Als je huilt droog ik je tranen
als je het koud hebt
zal ik je warme deken zijn
als je hart gekwetst is
zal ik het helen
als je je alleen voelt
zal ik de woorden van je vrienden
in je oor fluisteren
als je niet zo goed zien kan
zal ik je ogen zijn
als je een dikkerdtje bent
zal ik zeggen
hoe leuk ik je dat vind staan
omdat het bij je hoort.
Als je dan nog niet kunt slapen
dan sla ik mijn armen om je heen
draag je weg naar mooie dromen
ver weg.....en daar ben je niet alleen.
Ik zal je weer je gevoel voor humor
terug geven en weer die vrolijke lach.....
Dat fluisterde mijn vriend
de wind
vannacht