Het bloed stroomt langs mijn arm naar beneden,
Het voelt zo goed,
eventjes is de pijn vanbinnen verdwenen.
Maar nu,
Weer littekens bij
Weer eens lange mouwen dragen.
Oh god, hoe moet dit verder?
Ik wil dit niet meer!
Ik moet beter worden!
Ik ben niet zielig,
Ik kan het!!