Het spijt me dat ik je leuk vindt,
Ik weet heus wel dat je niet hetzelfde over mij denkt.
Het spijt me dat je zo door mij wordt bemint,
Ik weet heus wel dat je een vriendje hebt...
Het spijt me dat ik nou eenmaal op meiden val,
Ik weet heus wel dat het niet kan.
Het spijt me dat ik verliefd op je ben,
Ik weet heus wel dat hij jouw hart al stal...
Het spijt me dat ik je niet kan vergeten,
Ik weet heus wel dat je niet aan mij denkt.
Het spijt me dat ik vind dat je het moet weten,
Ik weet heus wel dat je het niet aankan...
Spijt het jou ook dat je mijn hart breken gaat?
Weet je ook dat verliefd op je ben?
Spijt het jou ook? De manier hoe je met me omgaat?
Weet je wel dat ik super veel van je hou?!