Jij bent mijn grootste plezier,
mijn beste vriend,
mijn steunpunt in de werkelijkheid,
de deur naar mijn dromen.
Jij bent mijn grootste zorg,
mijn mooiste geschenk,
mijn rechterhand,
mijn schouder om op te huilen.
Maar jij bent waarschijnlijk
mijn grootste vergissing,
en mijn mooiste teleurstelling.
Door jou lig ik 's nachts te piekeren
en breekt mijn hart zo nu en dan.
Maar jij bent de reden
dat ik 's morgens opsta,
dat ik doorga als alles verloren is,
dat ik blijf hopen op betere dagen.
Jij bent diegene waarvoor ik door het vuur zou gaan,
omdat jij mij een reden geeft om te leven.