Sinds die eerste keer
Nu zeven jaar geleden
Gaat mijn hart tekeer
Ik heb om je gebeden
Jij vele jaren ouder
Met een heel verleden
Ik was jong en vrij
Zo verliefd op jou
Zoveel bezwaren
Kleefden aan een wij
Jij liet mij steeds geloven
Wij horen bij elkaar
Ik moest je dan beloven
Wat geeft het die paar jaar
Op de dansvloer gaf ik me over
Onze dromen werden waar
Zwevend op een roze wolk
Zeven jaar een droompaar
En nu wil ze je terug
Stookt achter mijn rug
Zo lang op elkaar gewacht
Schat, kom bij me terug
Hoe lang nog zo
Een groot gat in mijn hart
Zo mag het niet gaan
Alles voelt somber en zwart
Ik wil weer bij je zijn
Ik hou nog steeds van jou