H H H H H
zwarte vliegen
je hebt een hoop, je hoopt op vliegen
en dan heb je stront, dan hoopt het op
vliegt de dag in dreigend donderwolken
niets komt terecht en overal ziet zwart
mensen op een hoop, vliegend in het rond
en dan heb je koffers, dan drink je zwart
je dromen vervliegen, je hoopt op wit
geen koffers te zien en het wordt zwart
flauw vallen de vliegen, zwart gedonderdag
de tranen kwamen vertraagd en ook niet aan
je hoopt op een ontvangst, je zat fout
is er iets gevonden, dan ben je al terecht
de ring aan je vinger, hij ging niet meer af
je rukte van jewelste, en daar viel geluk
rinkelend, bellend, dalend, falend, vreemde
talend, roepend, verzoekend, vliegenstront
H H H H H