Poppenkast
Jaren lang
Was ik bang
om mezelf te zijn
Ik voelde me klein
Niet begrepen
En nog niet geslepen
Ik kan ik heel blij zijn
Maar ook zwijgen van de pijn
Ik kan heel boos reageren
Of net alsof doen dat ik het blijf proberen
Poppenkast
Ik weet het
Ik ben niet alleen
Ik ben dagen down
Omdat de zon maar niet scheen
Poppenkast
Lopen met een lach
Omdat je wil dat niemand de werkelijkheid zag
Want wat heeft een ander nu aan mijn ware gevoel
Telkens alles maar opnieuw vertellen
Dat is niet iets wat ik wil
Daarom liever maar poppenkasten
Snap je nu waarom ik het doe
Want van mijn echte gedachten
Word ik niet vrolijk van, maar maken me juist enorm moe
© Michèlle