Lieve Renee,
Als je het even niet meer ziet zitten,
het allemaal even niet meer gaat.
Kijk dan naar deze foto's met een lach,
zie hoe het de negativiteit verslaat.
~
Vroeger weinig stress,
tevens weinig druk.
Toen veel gelachen,
iedere keer weer helemaal stuk.
~
Je hoeft het niet alleen te doen,
wij zijn er ook voor je.
Blijf alsjeblieft vrolijk lachen,
en beloof me:
~
Wanneer je je niet lekker voelt,
of het even niet meer weet.
Sms me dan even,
dan zorg ik dat je de negativiteit even vergeet!