starend naar de grond
Kijkend naar jou
Je ligt daar kou en kil
En ook nog gewond
Je kunt geen kant meer op
Je geschreeuw gaat door merg en been
We zien je voor een laatste keer
En kijkend hoe de kleur verdween
We zijn je kwijt
Je gooide je voor een ander
Je ving de kogel voor een ander op
Nu staat de wereld op zijn kop
Mensen hebben spijt
Spijt dat het zo ver is gekomen
Iedereen totaal in Shock
De tranen die alleen maar blijven stromen
We zijn je kwijt
Je gaf je leven voor een ander
Die andere heeft nu spijt
Want jou krijgen we er niet meer voor terug
Hoe het ging weet niemand meer
Want voor we het wisten was het gedaan
Deze actie ging veel te vlug
Nu zal men altijd alleen blijven staan
Want van wat er gebeurde heeft men nu enorm veel spijt