ik kan er niet meer tegen, ik heb een haat aan jou je hebt men woede naar boven gehaald mijn vertrouwen in jou is gedaald ! waarom is het nodig om te roddelen ? ik kan het wel aanhoren ! ik heb spijt dat ik een vriendin van je was je denkt dat je problemen kan veroorzaken geen sprake van ik en jij zijn verleden ! verdwijn gewoon uit men leven meer vraag ik niet ik heb zo en haat aan jou jij iritante bitch ! laat het vallen je bent me toch kwijt !! doe geen moeite agteraf zal je het beseffen je bereikt er niets mee dan krijg je wel spijt!