van china naar afrika zal ik gaan
op hoge toppen, bergen zal ik staan
ik zal er zijn dagen lang
dus wees niet bang
en als je in je eentje bent
denk dan eentje is geentje
daarom kom ik, zo zijn we met twee geentjes
wat een tweetje maakt
ik hoop dat ik je in je hartje raak
ik ben een vriend
voor iedereen die het verdient
en bij mij verdient iedereen
nooit meer iemand alleen
als je onder het water oppervlak gaat
ben ik echt niet te laat
ik zal mijn hand uitreiken
en voor geen enkele golf wijken
we zijn een tweetje
en niet twee geentjes
ik weet je zal er ook zijn
beetje grappen voor de gein
maar je zal er zijn voor mij