Drie sterren
Een voor mijn opa
Die er al 6 jaar niet meer is
Zijn liefde, warmte, persoonlijkheid
Alles aan hem wat ik mis
Een voor mijn oma
Twee jaar geleden ben jij gegaan
Mijn steun, moeder en oma in een
Waardoor ik het gevoel heb alleen te staan
Een voor mijn moeder
Die al jaren geen deel meer van mijn leven uitmaakt
Voor mij is ze al jaren gestorven
Iets van me diep van binnen raakt