Het liefst wil ik onzichtbaar zijn, het liefst wil ik ver weg hier vandaan, het liefst zal ik niet willen bestaan, het lijden, de pijn, de onrust in mij, de duisternis wat groeit binnen in mijn ziel, mijn hart in duizenden puzzel stukjes van mijn lijf, al dat zwarte gift stroomt in mij, versteend als een beeld, kleine duivels verlangen alleen voor mijn eigen wil.