Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
The End
The End
I gave you my heart
You were my friend
Now were apart
Now this is the end
I trusted you blind
With my body and soul
You didnt seem to mind
Taking advantage of it all
When i needed you most
You kicked me out
While you didnt even realise
What this whole fight was about
You wouldnt listen
You wouldnt communicatie
How could you treat me
With so much anger and hate
How could you do this
How could you not care
How could you be so blind
For all the times ive been there
Now its all over
This is the end
All thats left is a memory
Of the time that weve spend
Reacties op dit gedicht
~*Missy*~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Artifex
:
Donderdag, maart 14, 2013 19:28
Zou een triest liedje kunnen zijn...
Over dit gedicht
Auteur:
~*Missy*~
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
14 maart 2013
Thema's:
[Vriendschap]
[Teleurstelling]
[Verdriet]