De komst van ons kleine wonder,
Het is allemaal zo bijzonder.
Voor het eerst mama en papa,
Een kleintje van ons, wordt geboren uit liefde.
Lief klein mutsje van ons,
Je zal alle liefde op de wereld krijgen.
Het mooiste wordt jou toegewenst.
Groei maar goed, die paar maandjes.
Want de tijd vliegt, en jij wordt groter en groter.
Wij trotse ouders, van jou klein wonder,
Kunnen niet wachten om jou in onze armen te krijgen,
Het duurt nog even,
Vol ongeduld wachten wij af!
Op jouw grote komst, ons geluk kan niet meer op!
Wij houden nu al superveel van jou! !3
Jeanine 14-03-2013