yes gelukt
ik heb bedacht
om een brief
via een vriendin
te geven en het is gelukt
denk ik
ookal vroeg hij een mijn vriendin
hoelaat ik moest zwemmen
weet ik niet zeker of hij wel komt
maar mijn hart gaat heel hart te X
ik denk aan hem elke minut en elke seconden
ik wil bij hem zijn dus ik zie vanaavond wel
en hoop dat alles weer goed is tussen ons
en wij gelukkig door het leven gaan