een donderdagmiddag thuis
het was een middag ,vol
gezellig geklets,gelach,
en haartjes die
geknipt worden,hier en daar
word er een sigaretje gerookt
haartjes die geverfd worden
een schuine mop tussen door
ik heb genoten van een
middag genieten,het
maakt me zo blij van binnen
een donderdagmiddag thuis