Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Frustratie
Heeft er iemand een knopje
een knopje voor m'n hoofd
Zodat wanneer ik het uitzet
het al mijn gedachten verdoofd
Heeft er iemand een kussen
waarop ik alles eruit kan slaan
Heeft er iemand een emmer
waarin ik al mijn tranen kan laten gaan
Waar is die hele hoge duin
dan gil ik alles over zee
En als ik dit hard genoeg doe
nemen de golven alles mee
Hoe hervind ik mijn veerkracht
mijn innerlijke moed
Kan iemand mij vertellen
hoe dat ook weer moet
Waar staat dat mandje
dat mandje met geluk
Breng het dan maar bij me
dan kan m'n leven niet meer stuk
Reacties op dit gedicht
Mamke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
witteroos
:
Dinsdag, maart 19, 2013 20:47
Herkenning. Mooi geschreven.
angela1987
:
Dinsdag, maart 19, 2013 16:37
herkenbaar, mooi!!!!!
Over dit gedicht
Auteur:
Mamke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
19 maart 2013
Thema's:
[Leven]