hoe zeg ik jou, iets wat nou juist te vaak word gezegd zonder gevoel? hoe zeg ik jou op men eigen manier uit de grond van men hart dat ik zoveel van jou hou?! misschien is die tijdje al voorbij dat je hart steeds bonkte om mij maar schat je moet weten m'n gevoelens komen steeds dichter bij! alleen weet je niet hoe erg ik je mis dit is wat ik je wou laten weten dat ik van je hield dus deze zin heb je al gekregen! Ik zal je nooit vergeten! ik en jij blijven voor heel ons leven!! :)