de maand maart is een aandematigende maart
krijt
een kalkkundig, draai je hand vast om, te vroeg
oplossing;
Tefal, dat valt waanzinnig steevast teven
teven, teven!! Niks
vroeg in de kou met een lang zinnetje
en meteen handschoenen aan
want die staan op kantoor
dan hebben we dat op een leuke manier door
met dan een tover bal met je verjaardag
die had eigenlijk te weinig bovenlip om lief te zijn
zo zochten zij elkaar
balleballebal, daar is het knal
wat u er daar nu?