Het is tennis in mijn hoofd.
De bal wordt overal rondgeketst,
De spanning bouwt zich
langzaam op,
tot de smash van het duiveltje in mij
met een harde smak
zijn tegenspeler verslaat.
Ik val
Verlies opnieuw het spel
dat ik al jaren tegen mezelf
speel
Game over
Uitgespeeld.