en de rust keer weer
na een impasse van rumoer
ik loop in voetsporen
waar ik nooit eerder liep
zie de dingen door ogen
die niet de mijne lijken
het woord is gedaan
daar waar stilte is
rust
opstaan met de juiste intentie
slapen met de juiste instelling
loslaten of laten gaan
dingen komen toch wel op je af
inzicht
nuchter inzicht
daar waar te veel van te veel was
doelgericht en volhardend
vecht ik verder
daar waar ik nooit gelopen heb