Ooit ...
------------
Ooit ga ik je niet meer kunnen missen.
Ooit ga ik geen afscheid kunnen nemen.
Ooit ga ik je niet meer kunnen loslaten.
Ooit ga ik nóg meer van je houden.
Maar nu nog niet ...
Nu hou ik je gewoon vast.
Nu streel ik zachtjes door je haar.
Nu zie ik je graag, elke dag een beetje meer.
Nu denk ik alleen maar aan jou,
en kan ik niet wachten op ooit.
Ik hoop je mijn hele leven gelukkig te maken.
Alleen omdat ik je graag zie en jij mijn meisje bent,
niet alleen nu,
maar hopelijk ook voor altijd.