Ze zeggen dat het leven al zo kort is
dat je niet weet wanneer het gedaan is
vandaag, morgen, volgend jaar, ooit
dat je aan niks mag twijfelen, nee nooit
Ze zeggen dat het leven al zo snel gaat
dat de tijd nooit een seconde stil staat
vandaag, morgen, volgend jaar, ooit
dat je je hart niks mag weigeren, nee nooit
Je moet doen wat je gevoel je zegt
zelfs als je verstand iets in de weg legt
ook al klinkt dat onverstandig impulsief,
je hebt maar één leven: heb het lief!