De zon scheen vandaag
eindelijk een keer
ook de temperatuur
gaat erop vooruit
warme stralen
op onze huid
De zon
had zich vandaag
eindelijk laten zien
we hebben hem veel te lang moeten missen
van toen de winter
5 maanden geleden begon
De zon liet zijn warme stralen
op ons schijnen …
we hopen met zijn allen
dat de koude, de wind en de regen
zullen verdwijnen
Maar eerst zullen we genieten
van de zon
en de warmte op onze huid
misschien zullen we later dit jaar
van de warme temperaturen
nog verschieten …
@Gedichtenlady
www.raissagedichten.jouwweb.nl
volg me ook op:
www.gedichtenlady-gedichten.blogspot.com