Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Angst dat je me loslaat
ik ben bang
je te verliezen
het niet alleen aan te kunnen
als ik zonder jou
verder moet
Dan heb ik niemand meer
om mee te praten
als ik het even moeilijk heb
zal er niemand zijn
om me bij te staan
dan ben ik alleen met mijn pijn
Ik ben bang
voor als je me loslaat
en tegen mij zegt:
“jij hebt mij nu niet meer nodig”
maar
een goed gesprek
is toch nooit overbodig?
Laat me niet gaan
alstublieft
laat me niet in de kou staan
maar laat me naar je toekomen
ik heb het echt nodig
iemand om mee te praten
Ergens zal ik hopen
dat dat nooit gebeuren zal
dat je me nooit
loslaten zal
want
ik ben bang daarvoor
je weet het misschien niet
maar een goed gesprek
dat heb ik echt nodig, hoor!!!
@Gedichtenlady
www.raissagedichten.jouwweb.nl
volg me ook op:
www.gedichtenlady-gedichten.blogspot.com
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
30 maart 2013
Thema's:
[Angst]