Een knuffel !
Een knuffel krijgen is altijd fijn
het doet je echt geen pijn
Een knuffel dat doe je bij iemand die je kent
het mag ook een vrouw zijn, hoeft toch geen vent
Een knuffel geeft je hoop toe
dat kan op veel manieren maakt niet uit hoe
Een knuffel doet alles even laten vallen
zelfs bij gelukkig nieuw jaar, met al die harde knallen
Een knuffel... dat moet je van iemand krijgen als
je het pas echt hebt verdiend!!