Wanneer ruzie en twist de banden verroesten
zal de liefde ze ijzersterk smeden.
Wanneer een woord je hart doorboort,
zal de liefde de wonde helen.
Wanneer iemand naar het eeuwige lad gaat,
zal liefde je troosten
Alleen moet je voor haar
een klein plaatsje vrijhouden,
in je liefdeloze hart.