je dwaalt in mijn hoofd,
alle gedachten gaan naar jou
je bent niet gelukkig
denk ik ,
maar toegeven
zul je niet
zo'n fiere dame ben je ,
ik kende je hart
de klank ervan
ik kon je gedachten lezen
ik wist hoe je in dit leven stond
je dwaalt in mijn gedachten
rond en rond
steeds weer
ik denk aan jou
en zie je nog steeds
voor mijn ogen
en ik kan je zeggen
het is een streling voor mijn ogen