Alleen..
Alleen met mijn gevoel...
Alleen met mijn gedachtes...
Alleen met mijn tranen...
Helemaal alleen...
De mensen om me heen hebben lol en vieren feest..
Maar ik.. Ik kom niet verder dan de bank..
Ik kan niet stoppen met huilen..
En er is gewoon niemand die mij begrijpt..
Niemand die de moeite neemt om te vragen wat er is..
Ook al zou ik ze toch geen antwoord kunnen geven..
Wist ik zelf maar wat er was..
En ook me beste maatje is er nu niet..
Mijn lieve vriend, die me altijd steunt..
Hij weet me moeilijke periodes..
Mijn ups en downs..
Maar nu ben ik alleen..
Helemaal alleen met mijn gevoelens en gedachtes...