Laat me niet vergeten
wat mij zo dierbaar is
Laat me niet vergeten
wat ik in mijn leven mis..
==
Laat me niet vergeten
hoe mooi de zon kan schijnen..
en hoe kinderen hier.. zomaar kunnen verdwijnen
==
Laat me niet vergeten
hoeveel hij van me houdt
Laat me niet vergeten
hoe ik mijn leven heb opgebouwt
==
Laat me niet vergeten..
want dan zou ik niet meer leven
Laat me niet vergeten..
want ik zou niks meer kunnen geven
==
Misschien soms wel vervelende gedachten
maar ze zijn wel van mij
Maar krijg ik ooit vergeetheids-klachten
dan ben ik niet meer vrij..
==
Laat me nooit vergeten
hoe ik ben geweest
Laat me nooit vergeten
hoe ik heb gefeest
==
Laat me kunnen praten
over alles ooit gezien
Want als ik dat moet laten
weet dan dat ik dan grien
==
Laat me nooit vergeten...
Ben liever eerder weg,
dan dat u mij laat vergeten
en ik niet meer weet wat ik zeg
===