Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Life - happiness and friendship
The just born
hugged and loved
by those of whom he is
a product of their love
The child
grown by society
and those who are called
friends and family
The young adult
developed by education
thinks he will outsmart
everybody else
The adult
experienced by years
realises that what is
most important is love
The senior
scarred by life
knows his friends
bring true happiness
The dying
sees death
only as the last friend
eventually to embrace
Reacties op dit gedicht
MindWriter vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Vrijdag, april 05, 2013 17:27
heerlijk zo spreken in algemeenheden
Over dit gedicht
Auteur:
MindWriter
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
04 april 2013
Thema's:
[Filosofie]
[Leven]
[Vriendschap]